Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Länstyrelser- och andra styrelser

Inte många fjärilar i vår
blåbären blir få -
inte mycket vi kan göra åt.

Idag utbryter stora brygg-grälet
och om vägarna
du inte får köra på
och där du inte får gå
eller måla på!

Är du ung
får du betala 5000 kr
för att du är dum!

Mycket att göra!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av vera gade VIP
Läst 855 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-27 10:05

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  vera gade VIP
nu retas nollorna med mej ...500 000 skall det vara!!
2013-06-29

  vera gade VIP
Det har fallit bort en nolla! 50000 ska de va...
2013-06-28

  Gunwale VIP
Jag vet inte vad det är för 5 000, men det låter hemskt.
2013-06-28

  aol
man blev lite illa berörd,
2013-06-27

  Annika Persson

Är du dum utfärdar du böter utan att kunna nå't
2013-06-27
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP