Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen!...bagatell



Dagar som är grå
andrum i väntan på att
du ska titta in
dra upp min rullgardin och
bli ljuset som skiner in




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-06 15:30



Bookmark and Share


  Siggesdotter
En vacker känslobeskrivning - hade dock velat ändra till..."bli ljuset som skimrar/skiner"...? På grund av upprepningen av in...!
2012-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP