Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BÖN - tisdagen den 7 augusti 2012




Älskade Gud, Du som är som närmast oss när mörker

och förtvivlan fyller oss, när vi är utmattade av livet

i denna underliga värld som står oss upp i halsen

Hjälp oss att förstå att vi inte är ensamma i vår sorg

och vrede, vårt kokande hat och indignation över

ondskan och orättvisorna

När vi kör fast, och tomheten och håglösheten förlamar

oss, kom med Din kärlek och inspiration och tänd vår

empati och längtan igen

Kom med Ditt mirakel in i de mest vilsegångnas liv;

mördarna, pedofilerna, missbrukarna och de allra

mest psykiskt sjuka, och stöd de som ska hjälpa dom

Kom med Ditt ljus i alla skapande människors själar,

alla ensamma konstnärer, poeter som har kört fast,

må vi vittna om livets mening och glädje.


I Jesu Kristi Namn - Amen




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-07 19:46



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Jag skiter i pedofilerna. Hjälp Barnen!!!
2012-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP