Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
18 år i väntan på abort.


men jag älskar dig ändå


känslan
av att strypa något så vackert
som ett oskyldigt barn
existerar bara
i mardrömmar

men att ständigt se ett par ögon
jag aldrig kommer få lära känna

så fort jag sluter mina ögon
är något jag gärna skulle slippa

att tänka
att ett litet hjärta

dunkar inom mig
i takt

med mitt egna

gör allt bara svårare
men de är dessa tankar
som ständigt kommer jaga mig


jag är på väg att ta någons liv
någon som aldrig ens
har fått uppleva


hur det är

att leva




Fri vers av -kj
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-21 09:57



Bookmark and Share


  mare VIP
Det gör ont i mitt hjärta när jag läser dina ord,
" ett par ögon jag aldrig kommer att få lära känna "
Du, tänk extra....måste du göra detta, ta ett annat liv..
Sjukvården använder detta som "p-piller"
och det gör mig så arg, dom själsliga skadorna
är svårbehandlade, ofta eviga..
2012-09-21
  > Nästa text
< Föregående

-kj