Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Goodnight sweetheart, well it's time to go

hjärtat rusar
ovetskapen beslöjer mina vener
mina portar
kan inte förstå
dem är stängda
du knackar
och hjärtat rusar
som trumslag bakom mina ögon
varje slag
dånar upp de lock
jag satt över det jag inte vill se
hjärtats rus
sköljer igenom min kropp
fyller mig med undran
förstår inte
eller vill inte förstå
varför du
får min takt
i obalans
min hjärtrytm
att snubbla till
snava
rusa
hjärtat rusar

jag rusar




Fri vers av -kj
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-20 11:47



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Boppers!
2016-01-20
  > Nästa text
< Föregående

-kj