Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att dö en smula



\"Stoppa alla världens klockor eller låt mig dö...nu!\"


Lyckan var total
och hon visste
att det aldrig
skulle bli bättre




Övriga genrer av Dutchess
Läst 377 gånger
Publicerad 2006-02-07 14:50



Bookmark and Share


    Elmo
(:
Jag tycker om den,
på någotsätt är den tilltalande
2006-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Dutchess