Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I fredags blev bältrossmärtan för svår efter en omläggning så svimmade jag två gånger på jobbet och då visade sig mina vänner......


Mina vänner - En vän

Mina vänner -
som lyssnar, förstår
och känner in hur man
mår

En vän -
du satt vid min
sida fredagen den
tredje augusti
efter en otrolig
obegriplig smärta
i mina bältrossår
jag ville inte på jobbet
fälla någon tår

Mina vänner -
jag tror inte
det är sant hur denna
vår och sommar varit
jag önskade att smärtan
många gånger till månen farit

En vän -
ska vara den som
kan ge en omtanke
och visa känslor genom att
ge en kram och finnas till
när något händer
det är då jag till dig min tanke
jag sänder

Mina vänner -
betyder mycket för
mig
dom är jag rädda om
och jag vet verkligen
vilka dom är
och dom är sanna




Fri vers av sajo
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-09 18:11



Bookmark and Share


  aol
så gripande skrift vännen, önskar dej allt gott i livet, n sann vän är så bra för ens själ,
2012-08-15

    ej medlem längre
Fin hyllning till dina vänner. Tänker mycket på dig!


Kram, Ann
2012-08-09
  > Nästa text
< Föregående

sajo