Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att se, lyssna

Musiken sköljer över
dig, söver
dig, mig.
Toner, apostrof
katastrof.
Allt som kommer,
går, består
omkring dig.
Se det, känn det,
musik är inte alltid
vad du trodde
var rätt, fel,
stor del.

Lyssna, känn
inte alltid takt,
på fem.
Ge det tid,
frid
sprid,
det du vill
förmedla,
dela
det.




Bunden vers (Rim) av Joelina
Läst 344 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-10 20:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
För mig är musik en integrerad del av livet.
There's more to the picture than meets the eye.
2012-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Joelina
Joelina