Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EGO! - blir jag kallad, för att mitt skrivande går före allt annat



Är det att vara egoistisk - för att mitt kall att skriva, mitt JOBB,

går före allting annat? (njae inte ALLT annat såklart)

Jag är en hänsynslös konstnär - och jag står för det!

Så vacker i min heliga egocentriskhet! : )




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-10 20:49



Bookmark and Share


    Katta70 VIP
Humoristisk slutkläm. :)

Jag undrar om det inte kan kallas behov också?
Kanske en blandning?
(Även en fin känsla att ha någon som saknar en, när man är där inne i ordskogen.)
2012-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP