Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min sista sommar

Den sommaren blev inte grön,
och jag fick aldrig höra fåglarnas kvitter

Jag var en fånge i den smala sängen
bakom sjukhusets vita väggar

Efter en evighet blev jag fri
när respiratorns larm bröt
tystnaden

Jag drömde om havet
när dina salta tårar landade
på min arm

Gråt inte älskling
i himmelen kan jag dansa igen





Fri vers av Tussilago
Läst 578 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-07 19:12



Bookmark and Share


    Mr. Edward
Sorgligt, men så fint, så ...
2006-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Tussilago