Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Födelsedagen

Flickan sprang med glada fötter
idag var det hennes dag

skulle dom komma ihåg

skulle hon få något
väntan var stor

då kvällen kom var flickans fötter still
far och mor hade inte brytt sig
och nu grälade dom
skrek och slog i dörrar

flickan gömde sig under sängen
och låtsades att allt var bra

nästa år kanske tänkte flickan





Fri vers av Eona
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-11 21:21



Bookmark and Share


  mare VIP
Denna födelsedag gjorde ont, så sorgligt
2012-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Eona

Senast publicerade
Födelsedagen
Ungdomen
* Se alla