Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Missförstå mig inte. Hyser djupaste vördnad och aktning även för övriga nämnda forskare.


MED HEYERDAHL IGEN

jag vill segla med

thor heyerdahl igen

segla som jag gjorde

under pojkåren

på kon-tiki

på ra I och på ra II

och från tigris däck var

himlen alltid blå

fatuhiva, aku aku

land och hav

alla tankar alla

dessa böcker gav

filmerna på tv -

oförglömliga

forskningssatsningarna -

föredömliga

visst minns jag jan lindblad

gillsäter, costeau

men för mig var

heyerdahl nog störst ändå

loppisboken som jag

bär i plastkassen

tar mig på en tur med

heyerdahl igen

 

 

LARZ GUSTAFSSON     12/8 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-12 10:56



Bookmark and Share


  anits VIP
Underbart skaldat
2012-08-13

  Måna N. Berger
Sympatiserar med det här, i min barndom var det Sten Bergman och paradisfåglarna. Jag sa att jag skulle bli upptäcktsresande.. :)
2012-08-12

  mare VIP
Lycka till med turen, segla iväg på drömmarnas hav ;)
2012-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP