Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi andas liv, på döende tid

Jag förvrider människokroppar, till meningslösa ting
invandrande själar, från planeter bortom, vår rymd

tömmer magsäckar för att lägga allt resterande blod och kött i,
begraver mänsklighetsmassan under, jordskorpans synd

Skapelsen

Vi andas inte, för att leva
vi lever inte, för att dö
Vi dör, för vi andas liv
på döende tid




Fri vers av Kayla
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-12 14:36



Bookmark and Share


  träsnidaren
Sista stycket ger mig RIKTIGA rysningar. Snyggt!
2012-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Kayla
Kayla