Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bröllop

Vackrare brud finns inte
med stolt brudgum
vid sin sida,
såpbubblande näbbar
visade vägen,
vacker, hemgjord brudbukett
döljer dina tårar,
där du står i din glans
strålar som solen
på himmelen.
Min lyckliga lilla flicka
du är så fin,
så fin!




Fri vers av Shifra
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-13 09:46



Bookmark and Share


  Gabrielle Laurèntzen
Berörande. Underbart!
2012-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Shifra