Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Letar Tantaluskval

var är du

jaget letar efter dig

i mörka hål är du fast

vem gjorde dig svart

var är du

Inte en själ har vetskapen om djävulen i dig

Alla obefriade löften du innerligt lovat mig

Hur du trampar och nedvärderar allt som är

om jag är varm inuti är du kall utanpå

pinad under mig är du inget jag rår på







du är bara av ett skav, jag har inget val
ditt eviga tantaluskval

suckar, pustar, klagar, stönar

låt mig vara, låt mig bli fri, låt mig slippa andas medusas närvaro
tom mitt avgrunds vrål har jag lagt i en söt jävla liten ask

och aldrig har jag nästan varit så arg men så fullkomligt full av tomhet på ord inför dig att jag bara säger ok.
Jag så vidrigt korrekt.
Du defekt.

jag accepterar allt som allt, allt jag har inget val.
Du, inga samvetskval.

anden är villig men köttet svagt
tyst..tystare än tyst i min tystnad.
För min ork är slut hittils min svagaste minut.





Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-08-18 07:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Oj, det var en stark text, den gjorde det den skulle..hoppas den inte är självupplevd
2012-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP