Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnfrågor

Vi tittade
på himmelen inatt
och såg många familjer
Gråter inte stjärnorna
när en av dem faller?
Och myrorna på marken
har de några syskon
som tänker på dem?
Fåglarna i luften
är de så lätta
att de kan flyga
för att de inte äter?
För då ska jag
också sluta äta
så att jag kan flyga




Fri vers av LIF
Läst 398 gånger
Publicerad 2004-08-06 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LIF