Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är inte en kvinnohatare.


Hjärtekrossaren

Hon var ej en vanlig själ.
Hon hade mer än en ängels kropp.
Hon sköt sig upp som kometnedslag.
Hon svänger som en tornado.
Hon får varje hjärta att bli överhettad.
Hon har en puls som bultar mer än en triljon hjärtan.
Nu ser jag varje hjärta krossas av glädje.
Bara vi två.
Mitt i en scen.
Varenda kropp har inget liv.
Den har bara själ.
Jag undrar:
"Hur kan detta vidunder ge en sådan gastkramande effekt?"
Nu låter hon sig blottas.
Världen är en hor som kläcker flera horor.
Tack Pornhub!




Fri vers (Spoken word/Slam) av Cykelpump33
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-15 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cykelpump33
Cykelpump33