Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Åter igen, jag är ingen kvinnohatare. Jag bara skriver dikter.


Flera ton uppskattar häckar i oval form, ej hos de som knappt kan sitta.

Aptiten är liten.
Smogen är rökluft.
Det är knappast någon vacker sådan.
Bara någon trosa med kräm av "sol".
Och djävulsk lockelse.
Flåsandet blir till oundvikligt dregel.
Ett billigt fnask med en subbas bröst.
Och en milfs rumpa.
Ska det föreställa en kopia av Estelle?
Föredrar att bli slagpåse åt Miss Dynamite!




Bunden vers (Blankvers) av Cykelpump33
Läst 388 gånger
Publicerad 2012-08-16 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cykelpump33
Cykelpump33