Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rubrik

Den lilla saken gräver sig allt djupare
snart är det väl bara hålet som består

Tomrumet som utbreder sig allt snabbare

Mitt jag dyker allt djupare ner i pölen för att undfly hålet

Hm, den lilla saken kan visst äta vattnet i pölen också,
och han kommer allt närmare

Men han känner kanske inte till alla vrår av mig?
Då kan jag fortfarande gömma den lilla skärvan som finns kvar någonstans långt inne under en massa skräp

Men vänta! Det är redan tomt här..




Fri vers av _Madde_
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-17 02:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

_Madde_