Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....... inte min copywright.


Tillbaka till framtiden... i retur

Jag skriver detta med enda syftet att jag vill att du skall veta
Att det var väldigt speciellt att träffa dig
Omåttligt.

Förutom att jag blev totalt hänförd där och då
Är det nästan fysiska sätt du finns hos mig oerhört förvirrande

Jag är chockad av din ständiga närvaro.





Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-18 10:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Särskilt slutet är starkt
2012-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP