Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tanken är liten men ändå.

om du ändå vore här.

Nära och kära.
Alla runt om kring.
Ser.

Jag önskar
Du var här.

Havet emellan
även odsen att ses.

men ändå
Om du ändå
kunde vara hos mig.


Om du ändå vore här.


© Charlotta




Fri vers av lottan
Läst 176 gånger
Publicerad 2006-02-08 10:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lottan
lottan