Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brusa mig igen



ovanför våra huvuden
flög drakar
motorvägen var din
och min
i brus-ruset



jag kunde vara din
kontrast



i kristiania
var vi lagliga
men i göteborg
finns vi inte


jag kunde vara din
motsats



snälla var tyst
när jag drömmer
om drakar
för min verklighet
är på låtsas







Fri vers av ohyouresosilentmalin
Läst 300 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-11-07 14:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
åh, fint!
gillar verkligen den här typen av poesi.
2012-11-07
  > Nästa text
< Föregående

ohyouresosilentmalin
ohyouresosilentmalin