Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara det otänkbara

 

 

Du är inte en tanke

ett minne    en historia

eller en idé

Du

är det levande

härliga tidlösa obeskrivbara

som

är




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 454 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-08-19 10:18



Bookmark and Share


  bögpoesi
sanna ord.
2012-08-22

  Chawa VIP
För mig en sanning så stor... Vacker så vacker!
2012-08-22

  kråkan VIP
mycket vackert!!
2012-08-22

  ResenärGenomLivet VIP
En applåd är inte nog...
2012-08-22

  Siggesdotter
En gammal STARK sanning formulerad på ett nytt sätt - Tack!
2012-08-19

  Militsa
Det otänkbara dit den inre resan leder, det mest fantastiska som finns i varje människa.
2012-08-19

  träsnidaren
En fin liten text som verkligen talar till mig som läsare. Mycket mycket bra!
2012-08-19

  walborg
En fin text som går att applicera på en viktig relation ...
2012-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP