Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dikt :)


Min värld

Jag lade mig ner och tittade upp mot ljuset blå himlen.
Stänger mina ögon,
stängda av alla dåliga tankar.
Jag flyr med idén om en underbar värld,
en värld som ingen annan vet om.
Det är min egen värld,
där allt är som det ska.
Inga problem, bara glädje och lycka.
Inga svek, bara äkta vänskap och kärlek.
Jag öppnar mina ögon, sitta upp.
Det kommer att bli bra.




Fri vers (Fri form) av Emo_Princess
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-20 15:51



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
må din värld bli sann
2012-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Emo_Princess