Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
storasyster


Gåvan

ett barnbarn är fött

jag räcker ut händerna

tar emot gåvan




Bunden vers (Haiku) av Eva Helene VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-08-21 14:03



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Lyllo dig ... och så vackert skrivet och en sådan söt tös/ kram
2012-08-23

  Linda CH VIP
Vackert och kärlelsfullt!
2012-08-22

  anits VIP
En fin gåva, en vacker text
och ett underbart foto på storasyster
2012-08-22

  ULJO
Lyckliga du, grattis
2012-08-21

  Bibbi VIP
Gratulationer till farmor!
2012-08-21

  ResenärGenomLivet VIP
Barn är den bästa gåvan man kan få...fint...
2012-08-21

  Anya VIP
Jaa vilken gåva! Fin text och mycket fin bild.
2012-08-21

  bittemi VIP
Ja fantastisk gåva är det med barnbarn! Underbar livets dessert !
2012-08-21

    ej medlem längre
Underbart, känner igen. Det är verkligen en gåva!
2012-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP