Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

quotes/the hungergames

“Happy Hunger Games! And may the odds be ever in your favor.”

“I'm more than just a piece in their Games.”

“We fight, we dare, we end our hunger for justice.”




Övriga genrer av Lovisasundin
Läst 106 gånger
Publicerad 2012-08-21 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lovisasundin
Lovisasundin