Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dikt som min syster skrivit när hon var ca 12 år.


En sån smärta

Jag går här något tungt jag bär
mitt hjärta en sån smärta
det tog slut jag hör ett tjut
jag brukar drömma mig dig kan jag glömma.




Fri vers (Fri form) av Lovisasundin
Läst 102 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-18 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lovisasundin
Lovisasundin