Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntan på stormen

Jag drömde att jag red
på de mörka molnen
sirenerna vrålade 
om vår förlisning
och regnet piskade
livet mitt i ansiktet


jag drömde att jag red
på de mörka molnen
naken, svindlande och överallt
precis om de stora skyarna
och jag var ett med blixtarna


jag drömde att jag red
på de mörka molnen
jag andades elden
förgörande berörande och förförande


och ingenting ingenting ingenting

 

är omöjligt.





Fri vers (Fri form) av Niclas Petersson VIP
Läst 398 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-08-22 20:38



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
mmm... mjukt konstaterad insikt - livet o drömmen - ett gränsland
2012-08-26

    ej medlem längre
tanken är svindlande ... att ingenting är omöjligt
häftig text ... att vara ett med blixtarna
tänk att få "slå ner" med sån kraft
2012-08-22

    ej medlem längre
Styrkan i orden får det att kännas som om diktjaget känner sig oövervinnerlig. Härligt och smittsamt.
2012-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP