Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sparkapital (vi äger dej)

fortare
fortare
fortare

säg inget så det verkligen hörs

fall in
fall in
fall in

vi skrattar åt din knutna näve i fickan

slit ut
slit ut
slit ut

här finns ingen plats.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Niclas Petersson VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-24 18:39



Bookmark and Share


  erna frank
Tempot i dikten säger allt!!!!
2012-09-28

  Järnkatten
Wasteland...
2012-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP