Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min pappa lärde mig Det...

Även då jag inte kan prata med min pappa på nätterna; även då jag inte kan krama om honom när jag kommer hem från skolan; Även då jag inte kan vara vaken med honom till klockan fem på morgonen, för att han inte kunde sova... Så finns han med Mig hela tiden; och Hans ord har skapat mig till den jag är Idag.
Att ha sett honom gå igenom det här livet med ett leende på läpparna; även de dagar molnen representerade himlen; även de dagar smärtan gjorde att själen började gråta – Det har förändrat Hela min värld.
Han var den människan som alltid Trodde, även då han inte kunde se någon fullständig väg framför sig.. Han var den som kämpade även då han inte orkade... Och han påminde mig alltid om att inte Låta världens alla ljud distrahera ljudet av mina Drömmar.
Han älskade livet och det enda som egentligen var essentiellt för honom var att Vara lycklig och göra en förändring i den här Världen så snart som möjligt; för han förstod tidigt i livet att man inte är utlovad någon tid.
Han trodde alltid på att jag skulle Nå min dröm; Han trodde på Mig... Och han var ej den som valde att illusionera om att jag eller mina syskon skulle bli advokater eller läkare; utan när han förstod vad det är vi brinner för så Kämpade han med oss och fick oss att förstå att Det vi drömmer om inte skulle komma om vi bara skulle sitta kvar på trappsteget – Utan att vi även måste kämpa oss upp; även om vi skulle besitta talang – så skulle det inte gör någon nytta i det långa loppet om vi inte valde att börja gå uppför trappan.

Det känns som om det är så många som ger upp, innan de ens har försökt; eftersom att de tittar upp mot natthimlen och ser hur långt det är till stjärnorna – De inser inte att det inte finns någon stjärna som är för långt bort för att nå.
Låt ingen som har gett upp om sina drömmar få dig att tvivla på dina; utan kämpa för det som gör dig Glad och hjälp den som har gett upp att återfå glöden. Ingenting är omöjligt om man Tror.




Fri vers av Nicoletouma
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-26 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicoletouma
Nicoletouma