Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självkänslan

Letar efter självkänslan
Som jag först trodde att du knyckt
Måste nog ha tappat den själv
På botten av någonstans

Sitter på kanten av mitt jag
Med spö och krok i hand
Men inte får jag någe napp
Den gillar kanske inte mask

Självkänslan




Fri vers av whatfarstar
Läst 268 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-28 05:32



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
fin..känner igen mig i den
2012-09-12
  > Nästa text
< Föregående

whatfarstar
whatfarstar