Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
. . . kan vad som helst hända


I Smålandsskogen

På villande mo

och lingonröda tuvor

dansar Sussilo

i Blåbärsputtes armar

och ljungens blommor slår ut




Bunden vers (Tanka) av Eva Helene VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-08-28 09:59



Bookmark and Share


  Chawa VIP
Så jättesöt!
2012-09-03

  bittemi VIP
Rara ord!
2012-08-30

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2012-08-30

  anits VIP
En mycket fin och rar text
2012-08-29

  ULJO
Gulligt
2012-08-28

  Linda CH VIP
Riktigt söt liten höstromans!
2012-08-28

  Bibbi VIP
Som smålänning dansar jag mrd här och njuter.
2012-08-28

  Anya VIP
Visst är det så att vad som helst kan hända. Lite humor blandat med höstromantik. vacker bild.
2012-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP