Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amen ditt jävla svin

Häng blommor från studenten i fönstret
Och låt dom vissna en efter en
Sommaren går över till höst
och hjärtat är lika krassligt
som löven vi går på

Jag önskar mig en vän bland molnen
låt min själ få vila hos dig
och låt min kropp mötas av döden

Du sitter på golvet med kökskniven
och gråter
Du ligger på golvet med blodigt bröst
och blodig handled

Jag bara tar din hand
och vi går sida vid sida
förbi svek och avtal och tårar

Leendes mot vårat gemensamma öde
som vi båda redan skådat
Önskat tänkt känt

Och i kyrkan säger man amen
Men vi pekar bara finger åt all den skiten
För aldrig har vi fått en chans
att leva stabilt.




Övriga genrer av Atmosphere
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-28 14:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Atmosphere