Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På blodigt allvar?

Tömmer ut alla känslor på bordet
rensar ut en efter en
sluta känna
sluta tänka
ditt misslyckade as

Lyssnar på när en efter en
pratar bakom en väns rygg
era fega idioter
med så mycket falskhet under ytan

Jag vill slita sönder huden på mig själv
låta varje ångestbesmittade kroppsdel
hällas ut och drunkna i ett blodbad

Jag kan inte ens skilja
på att älska och att hata
för det är i slutändan
lika värdelöst alltihop

Jag kollar mest ner i marken
och viker av från blickar

det känns som att jag tynar bort
mer och mer
och snart inte längre finns kvar.




Fri vers av Atmosphere
Läst 303 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-12 00:08



Bookmark and Share


    sjuhundraslag
grymt som fan. applåder
2011-09-20

  Dilsewat
Svek är brutalt.
2011-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Atmosphere