Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De Döda

När man är död och inte vill acceptera detta så kan man förneka det så intensivt att man t.o.m kan få de levande till att se en som om man vore levande. De levande kan då t.o.m röra vid en och man kan på så vis konfrontera de som påstår att man är död genom att bevisa för dem att man inte kan vara död när nån annan kan vidröra en.

Det är ju bara det att alla de andra också är döda och de tänker på samma vis. Därför kan vi umgås och röra vid varandra och leva som om vi vore levande. Men vi är egentligen döda allesammans.

Jimmy Andersson 29 Aug. 2012

Helsingborg




Fri vers av Jimmy R Andersson
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-30 00:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jimmy R Andersson