Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VI FANN VARANN

vi fann varann

bland instrument

i replokaler

fientliga

till sakrament

och ritualer

vi fann varann

som hängivna

entusiaster

som vinddrivna

ej självskrivna

men dock fantaster

 

 

vi fick vår föda

från det bord

vi byggt att duka

och nästan alla

tyckte vi var

sinnessjuka

beväpnade

med tre ackord

men inga kungar

och solsken föll

på smutsig gård

på rännstensungar

 

 

 

vi fann varann

för att vi brann

för det som hände

fast folk försvann

finns glöden kvar

från eld vi tände

men vi var inte

bara band

vi var publiken

och hela livet

är vi alltid

rockmusiken

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     31/8 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-31 15:15



Bookmark and Share


  anits VIP
Fint och nostalgiskt skrivit
2012-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP