Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TYSTNADENS MUR

tystnadens mur

är högst effektiv

tystnadens mur

kan släcka ett liv

tystnadens mur

massiv och kompakt

tystnadens mur

har oerhörd makt

 

 

giftspridarmannen

bitter och sur

möts måndag morgon

av tystnadens mur

tystnadens mur

en stenhård markör

tystnadens mur

förstör den som stör

 

 

kan ej slås ner

som den i berlin

stum står den där

och lägger sordin

tystnadens mur

kan ses som ett brott

men den är min

verbala bojkott

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON      1/9 2012

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-01 13:40



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra skrivit
2012-09-02

  mare VIP
Bra skrivet, applåd !
2012-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP