Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SLÅR VAKT

slår vakt om min ensamhet

min borg är mitt värn

förskansar mig bakom port

och väggar av järn

jag håller min frihet i

ett krampaktigt grepp

och motar bort ulvarna

med min herdekäpp

jag bryter min isolering

när jag själv vill

gör upp med min självcentrering

och bjuder till

en oangenäm bekantskap

för inkräktare

jag trivs nog bäst utan sällskap

på min läktare

 

 

LARZ GUSTAFSSON     1/9 2012

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-09-01 13:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fyndigt och fint flöde
skaldar eget öde?
2012-09-02

  © anakreon VIP
Noli mi tangere
fast på rimmad svenska!
Calle
2012-09-02

  anits VIP
Mycket bra skaldat, tycker om den här
2012-09-02

  mare VIP
" Motar bort ulvarna
med min herdekäpp "
Så bra !
2012-09-02

  mare VIP
Denna gillar jag skarpt ;)
2012-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP