Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jes. 53 "Men det var våra synder han bar, våra sjukdomar dem lade han på sig, för att vi genom hans sår skall bli helade"


JESUS KOM TILL JORDEN

för Människans skull:

för hennes frälsnings -och läkedoms skull.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 90 gånger
Publicerad 2012-09-02 11:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld