Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=KSuT79ml6g0


RÖNNBÄRSSÖNDAG

höstens dofter drar in i stan

som en maklig karavan

hon var fin så det förslog

det var något mjukt som drog

kajsas stövlar - blixtkrigsnatt

puma, tiger, panterkatt

födda samma galna år

en är get och en är får

 

 

 

höstens dofter drar in i vår stad

hälsan själv på promenad

tröstad, styrkt och fågelfri

som ett Herrens barn kan bli

fram mot målet steg för steg

som en asfaltstuareg

"z"-märkta vandringsskor

kajsas stövlar kom och for

 

 

 

rönnbärssöndag

inget hat

uppehåll och läcker mat

denna dag, ett youtubeklipp

egot på en egen tripp

folk försöker trycka ner

allt det udda som de ser

över detta höjer sig

vandraren som nöjer sig

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON      2/9 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-02 14:08



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tycker om din text...jag påminns om att jag måste ut och plocka rönnbär...hihi...
2012-09-02

  mare VIP
Fin text
2012-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP