Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solfågeln

Strävar mot skyn
med svävande fladdrande
vingar.
Du är vacker
där du sträcker din
smala hals
mot skyn,
mot nya
äventyr.




Fri vers av Shifra
Läst 166 gånger
Publicerad 2012-09-02 22:19



Bookmark and Share


  ULJO
ina ord med kärlek och värme
2012-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Shifra