Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STORT FAN

stort fan

förmodligen det största

stort fan

för vild att sluta törsta

jag gör

ett fanzine där jag skriver

om liv

vi bygger och bedriver

stort fan

och ständigt inspirerad

en man

som blev initierad

stort fan

är alltid intresserad

stort fan

som vanligt exalterad

 

 

LARZ GUSTAFSSON    3/9 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-03 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP