Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HALLELUJA!

halleluja

för dagar som kommer och går

men framför allt för

att Du är en Gud som förstår

halleluja

för allt som Du gjorde för mig

halleluja

för att jag får tillhöra Dig

 

 

LARZ GUSTAFSSON    3/9 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-04 16:37



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Underbar sanning!! Enkelhet med starka ord/B
2012-09-07

  mare VIP
Det bästa ;)
2012-09-06

  anits VIP
Mycket fina rader som blir till
en bön för mig som läser
2012-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP