Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad händer sen

När alla tycker att allt blir sämre vem finns då kvar när det vänder och blir bättre.

Välkommen till jorden som är misshandlad och skör vi behöver dig.




Fri vers av david andersson
Läst 76 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-05 00:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

david andersson