Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom som stjäl ditt ljus

Världen är full av människor som lever på andras ljus.
Folk som mobbar och trycker ner för att själva må bättre.
Vissa gör det medvetet andra omedvetet.
Dom tror att dom hjälper genom att tjata och leka vuxna.
Men dom glorifierar bara sigsjälva genom att inte se det verkliga problemet.
Dom tycker att dom är duktiga genom att dom "bryr sig".

Jag ser falskheten bakom deras lögner om hur allt kommer att bli bra.
Varje gång ni ljuger ser jag det svarta inom er.
Jag har tvingats att sluta mig i migsjälv var att inte bli konsumerad av det.
Livslusten hos mig finns kvar och därför kan jag inte vara en del av världen.
Jag tänker inte ge er tillfredställelsen att försvinna eller att dö.
Jag lever för migsjälv och ingen annan och jag tänker definitivt inte dö för någon annan.




Fri vers (Fri form) av Natali
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-05 09:19



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket bra

må du bara få människor runtomkring dig som inte stjäl ditt ljus, utan istället lyser på dig, så du lyser än mer.
2013-01-08

  Frozenflower
Man ska aldrig låta andra suga musten av en, tyvärr finns det alldeles för många som lever på skenet av någon annans låga. Ska man då tillåta sig bry sin hjärna om idioter, ibland kan man låta bli och ibland blir man påverkad vare sig man vill det eller inte...oftast är det trots allt personer som inte mår så bra i sig själva som är energitjuvar.
2012-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Natali