Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om inte frosten . . .


Sommarfeeling

Månadssmultronet

lyser rött i gryningen

ger sommarfeeling



och de vita blommorna

lovar mer av det goda




Bunden vers (Tanka) av Eva Helene VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-09-05 09:23



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Smakar sött och ljuder gott din tanka!
2012-09-13

  ULJO
Ja än finns det hopp för sommaren
2012-09-11

  anits VIP
Underbart, än är det lite somar kvar
hopas frosten dröjer så du får njuta
av dom goda bären änen gång
2012-09-05

  Bibbi VIP
Applåd!
2012-09-05

  Linda CH VIP
Hoppas frosten dröjer länge än så du får njuta av det goda!
2012-09-05

  Anya VIP
Ja men visst. Än är inte sommaren riktigt slut.
2012-09-05

  Anna*
Snyggt! Applåderar
2012-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP