Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den urgröpta enkronan

blev en spottkopp, som media spred

över hela landet: till glädje

för vem?




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 85 gånger
Publicerad 2012-09-06 04:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld