Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utopi

Utopin är på riktigt här i min säng

Regnar det på dig, älskling
kramar ur ditt blöta hår med min hand
paniskt framför allt

Längtar efter lite marijuana men
skulle nog inte klara av att be dig om något längre nu
när jag riskerar att bli hunden och inte herren

det är inte samma sak som att
jag kan brygga te åt dig
och själv torka upp spyan




Fri vers av P'u
Läst 519 gånger
Publicerad 2006-02-19 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

P'u
P'u