Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text jag skrev dagen efter att min bror omkom i en trafikolycka.


Ett sista minne

Bilden spelas om och om igen av det sista jag såg
Ett iskallt rum och en vit säng där du fridfullt låg
Min älskling, du var död men du var ändå så underbart fin
Och tanken gör mig galen av att du aldrig mer blir min
Du hade förlorat din normala färg och var blek
Dom säger att dina ögon var tomma men jag tittade och såg bara kärlek
Jag tittade länge på dig och du var det finaste jag sett
Tack för alla dessa underbara år och minnen du har gett
Dagar gick och tårarna bara rann
Hur kunde en sådan här mardröm få bli sann
Sista gången jag såg dig låg du i en kista
Kan inte förstå att detta minne av dig skulle bli det sista
Du hade dina favorit kläder och dom hade gjort vid ditt hår
Tiden har gått men det känns som om detta var igår
Runt om dig låg röda rosor och en fin fin nalle
Jag böjde mig fram och viskade "Vi syns snart igen Challe"
Jag kunde känna en varm men samtidigt kall vind
Kramade dig en sista gång och smekte ömt din trötta kind
Blundade och önskade en sista gång "Kom tillbaka och stanna"
Och gav dig en sista lång puss på din panna
Ville bara stanna all rum och tid
Och finnas där vid din sida för alltid
Jag kan inte förstå att en kille med så mycket glädje och krut
Plötsligt försvinner och bara tar slut




Bunden vers (Rim) av Abstinens
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-06 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Abstinens
Abstinens