Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ballongs sista resa

En röd liten prick 
en ballong på flykt
inget mer än kyssar
och naiva drömmar


på tiotusen meter
spricker ballonger

alltid i ensamhet.






Fri vers (Fri form) av Niclas Petersson VIP
Läst 884 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-09-06 22:03



Bookmark and Share


  scandal
återigen, TACK för att du sätter ord på de känslor som jag inte kan.
dina ord får mig att se mer tydligt!
2012-09-11

    ej medlem längre
Röda ballonger är vackra. Frihetsönskan kan bli dess död...
2012-09-08

  ResenärGenomLivet VIP
...det där kändes...
2012-09-08

  Magica VIP
...och så när ingen ser kommer all smärta fram..
Vemod, berörande och bra skrivet!
2012-09-06

  alvan
Aj... Bra bild där!
2012-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP